Öğretmenlere sosyal medya tavsiyesi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, sosyal medyanın eğitim çalışanları arasında kullanılmasının öğrencilerle iletişimde önemli rol alacağını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2013 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenlere sosyal medya tavsiyesi

Yeni eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul müdürleriyle birlikte yaptığı değerlendirme toplantıları devam ediyor. Toplantı, Yıldırım ilçesindeki Makbule Atadan Anaokulu'nda gerçekleştirildi. Atilla Gülsar, yıl boyunca yapılan proje ve faaliyetlerle ilgili görüşlerini aktardı. Gülsar, her okulun AB projelerine muhakkak katılmasını ve öğretmenlerin en az bir yabancı ülkeye gitmesini istediğini söyleyerek, bunun öğretmenlerin kendilerini yenilemelerine katkı sağlayacağını belirtti. Bursa'nın hayırseverler yönünden şanslı illerden olduğunu belirten Gülsar, hayırsever desteğiyle 2 bin 500 derslik yapıldığını açıkladı.

SOSYAL MEDYA ÇAĞRISI

Toplantıya katılan okul müdürlerinin, öğretmenlerin sosyal medyada bulunmalarının seviyeyi yükselteceğini anlatan Gülsar, sosyal medyanı günümüzde çok büyük bir kitleye hitap ettiğini söyledi. Gülsar, öğretmenlerin bu paylaşım sitelerinden şiir, hikaye, makale v.s. paylaşıp, ödevleri bu yolla vermesinin öğrenciler arasında iletişimi artıracağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber